Messe Franfurt

Headline

  1. Start
  2. O sajmu

O sajmu

Frankfurtski sajam

Frankfurtski sajam

Frankfurtski sajam (Messe Frankfurt GmbH) pruža podršku izlagačima otvaranjem međunarodnog tržišta za njihove proizvode. Kao jedan od vodećih organizatora sajmova na svetu, pruža usluge svojim klijentima lokalno u preko 160 zemalja širom sveta i kao pravi domaćin brine o svojim izlagačima, posetiocima i gostima.
Naša tradicija i vizija predstavljaju temelj onoga što se može nazvati globalna zanatska radionica. Baš kao i jedinstven, prvoklasni proizvod koji je ručno proizveo časovničar, uspeh naših sajmova je rezultat rada i posvećenosti naših zaposlenih. Preko 2.100 eksperata širom sveta čine da svaki od naših sajmova bude jedinstven. Svi članovi našeg tima doprinose kroz svoju stručnost i iskustvo. Kao globalna zanatska radionica, Messe Frankfurt ujedinjuje najveći kvalitet i blizinu sa međunarodnom orijentacijom – na svakom sajmu, kroz neku od 28 naših globalnih filijala i preko 50 međunarodnih partnera, zajedno sa zaposlenima u centrali u Frankfurtu.
Frankfurtski sajam odiše internacionalizmom. Tokom godine događaji “Made by Messe Frankfurt” održali su se na preko 40 lokacija. Samo u 2015. organizovali smo ukupno 132 sajma na kojima je izlagalo oko 89.800 izlagača i koje je posetilo preko četiri miliona posetilaca.
Naša kompanija je u državnom vlasništvu – grad Frankfurt je vlasnik 60% kompanije a opština Hesse 40%. Obuhvatajući površinu od 592.127 kvadratnih metara, Messe Frankfurt izlagački prostor pokriva deset hala i susedni kongresni centar. Dodatni kongresni centar „Kap Europa“ nalazi se u neposrednoj blizini izlagačkih hala. Istorijska Festhalle, jedno od najpopularnijih mesta u nemačkoj, ugošćuje događaje svih vrsta.

Naši vodeći međunarodni sajmovi ostavljaju svoj pečat na tržište i trendove. Roba široke potrošnje i luksuzni segment, Ambiente, Christmasworld i Paperworld predstavljaju najznačajnije mesto susreta potrošačkog sektora. U oblasti tekstila i tehnologije tekstila, Heimtextil, Techtextil, Texprocess i Taxcare predstavljaju vrhunac za tekstilnu industriju. Naši industrijski klasici i giganti takođe uključuju vodeće tehnološke događaje u okviru tehnologije i proizvodnje kao i segmente mobilnosti i logistike, od Automechanike, koja pokriva sektor autoindustrije, do sajmova Light+Building, IFFA i ISH. Musikmesse i Prolight+Sound, su vodeći sajmovi u potrošačkom segmentu i polju zabave.

Kroz sve ove sajmove, mi nudimo jedinstvenu pokrivenost svih industrija na globalnom tržištu. Stručnim posetiocima pružamo transparentni pregled trenutne lepeze proizvoda i usluga kao i dostignuća i inovacije u okviru njihovog sektora.

Naša težnja za konstantnim rastom, dugim skoro 800 godina, uvodi nove trendove i nove sajamske manifestacije, kao na primer Hypermotion – nova sajamsko kongresna manifetsacija.

Naša globalna reputacija iskusnog domaćina se proširila. Međunarodno poznati događaji kao što su IAA sajam automobila, Frankfurtski sajam knjiga i Achema, najveći hemijski sajam, kod nas se osećaju kao kod kuće i cene naše gostoprimstvo.

Toolbar-Navigation